FIGUR + EFFEKT

FANTASTISKE BEN. OPTIMAL PASFORM. ULTIMATIV KOMFORT.

ITEM m6 FIGUR + EFFEKT står for den unikke kombination af kompression og shapingteknologi. Når du tager ITEM m6 på, mærker du med det samme en følelse af lethed – du føler dig fit og balanceret. Shapingeffekten shaper dine ben for at give dig en endnu smukkere silhuet og perfekt glat hud. Det er det der gør ITEM m6 til en innovation for alle der værdsætter højeste kvalitet inden for fashion og gerne vil gøre noget godt for deres krop.

60 ÅRS ERFARING – MADE IN GERMANY

MERE ERFARING. INNOVATIVE TEKNOLOGIER.

ITEM m6 er medi´s mode brand, en højteknologisk fabrik fra TYSKLAND og en af verdens ledende inden for markedet af medicinsk kompression. Det betyder at 60års erfaring er implementeret i højeste udviklings- og produktionsstandard. Den sofistikerede fabrikationsprocess og berømte ”medi compression” kerneteknologi er alt sammen implementeret i ITEM m6 strømper og shapewear produkter.

OVERRASKENDE

PERFEKT VARME OG FUGTIGHEDSREGULERING. STØRRE HOLDBARHED. VEDVARENDE FARVENUANCE.

ITEM m6 er lavet af de samme avancerede polyamid- og elastanfibre som bliver brugt i ”High-performance” sports tøj. Takket være disse innovative , tekniske fibre og den specielle materialesammensætning kombineret med præcist defineret kompression, er ITEM m6 strømper og shapewaer, produkter der er tilpasset din krop som et ekstra lag hud. Effekt holder overraskende længe – uden at glide eller sætte mærker.

HEMMELIGHEDEN ER:

UOVERTRUFFEN KOMFORT. EN UNIK EFFEKT. STING FOR STING.

Hemmeligheden bag ITEM m6 er den præcist definerede kompressionsegenskab i produktet. Den specielt udviklede højteknologiske form-fittråd tilpasser sig perfekt til din krop, mens kompressionen stimulerer blodcirkulationen for at give dig et ekstra energiboost. Uanset om det er strømper eller shapewear , vil du med det samme mærke en forskel når du rører produktet. At tage produkterne på for første gang kan være lidt usædvanlig hvis du aldrig har oplevet ”medi compression” før. Men du vil hurtigt mærke den unikke vitaliserende effekt.

Legwear_3d_verpackung

til produkterne